• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een donkere zaal of artiesten die slecht zijn te zien??
Slecht verstaanbare zangeres en niet klinkende bands?
Niet iedereen heeft de kracht om hard genoeg te zingen/spreken of de zaal is gewoonweg te groot.
Iedereen maakt het wel eens mee. Vaak maakt de juiste verlichting en een goede geluidssysteem de show tot de perfecte belevenis, onze licht- en geluidstechnicus zal u hierin voorzien van de beste informatie en keuze.

Lsls de verhuurder voor al uw verlichting t.b.v. bands, dj`s, theatershows, beurzen en terreinverlichting.
Tevens kunnen we u voorzien van een enkele speaker voor een vergadering tot een complete installatie voor uw evenement met band en dj. In onze verhuurlijst vind u verschillende standaard sets voor uw feesten thuis en productie`s.
Graag maken we een vrijblijvende offerte wanneer gewenst.

Langs licht en geluid zijn we ook leverancier voor al uw truss systemen groot en klein, binnen en buiten.
Complete riggingsysteem of een kleine entree constructie, niets is ons te gek.
Wij plaatsen onder andere verlichting ter behoeven van de tentoonstelling in Stadhuis Eindhoven tijdens de Dutch Design Week.
Daarbij bij diversen bandoptredens, bedrijfsfeesten en enkele vaste locaties ter behoefte van een uitbreiding op hun eigen huisinstallatie. Tevens kunnen wij u voorzien in tijdelijke terreinverlichting voor uw evenement en/of werkzaamheden.
Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de losse verhuur van enkele lampen of een complete installatie om deze zelf te plaatsen en bedienen.
Een greep uit onze merken om aan de vraag te kunnen voldoen: L-Acoustics, Martin, Elation, Beamz, Avolites, Prolyte, Pioneer, Midas, JBL, EAW, Klark, Alesis.

Special FX

 

Confetti, Vuur en CO2 op uw evenement?
Lsls uw totaalleverancier voor een scherpe prijs met of zonder bediening.

Op zoek naar een spectaculair effect voor bij uw show, opening en presentatie?
Wij als verkoper van Europa`s A-merk in special FX artikelen Magic FX, kunnen we u alle artikelen tegen een scherpe prijs leveren voor de verhuur en verkoop.
Denk hierbij aan stageflames, CO2 jets, Confettiblowers en vergeet het uitgebreide assortiment in handheld en electrische shooters met confetti en streamers niet.
Een compleet verzorgde show op uw evenement of misschien 2 losse confettishooters voor uw winkelopening, alles is mogelijk bij Lsls.

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen of contact opnemen via info@lsls.nl, 0499-700203 of via ons contactformulier.