• darkblurbg
Hieronder vind u de verschillende streams die in de planning staan voor de komende periode.
Klik op de link om doorgestuurd te worden naar de gewenste stream.
 

 

  

Over Event-streaming.nl

Event-streaming.nl is dé leverancier voor het in beeld brengen van uw evenement!
(Onderdeel van LSLS AV Techniek)

Technieken
Door de komst van de 4K camera’s kunnen we uw evenement haarscherp in beeld brengen. 4K (UHD) is de naam van een resolutie die 4 keer scherper is dan Full HD. 4K heeft een minimale scherpte van 3840 bij 2160 pixels, wat meer dan 8 miljoen pixels in totaal is. We kunnen uw beeld eigen maken door middel van uw logo of (eigen) graphics.
Dit alles is mogelijk door te werken met een digitaal greenscreen. Hierdoor kunnen we elk gewenst effect creëren. 


Livestream bekijken

De livestream kan aangeboden worden op gesloten videoplatforms voor alleen selectief gebruik, doormiddel van bijvoorbeeld een wachtwoord. Aanbieden op andere bekende platforms als Facebook, Twitch, Youtube, Zoom en Teams is ook mogelijk.
Ook beschikken wij over een eigen site waar de stream te bekijken is. 


Livestream terugkijken

Evenementen zorgen vaak voor gezelligheid of saamhorigheid of wellicht functionaliteit.
Door bepaalde factoren kan het zijn dat u zelf weinig mee krijgt van uw evenement tijdens de livestream/opnames. Daarom is het prettig dat u de mogelijkheid heeft om uw evenement nog tot een maand na het uitzenden terug te kijken.Eigen locatie of studio

In samenwerking met diverse locaties kunnen wij u een geschikte studio aanbieden. Neemt u toch liever een eigen locatie? Geen probleem! Wij beschikken over de nodige creativiteit en technieken om van elke locatie een mooie opnamestudio te maken. 


Uitvaart via Event-Streaming

Afscheid nemen van een dierbare die komt te overlijden is onderdeel van een persoonlijk en soms emotioneel rouwproces.
Diverse uitvaartorganisaties bieden tegenwoordig de mogelijkheid aan van een livestream, vaak zelfs goedkoper. Het verschil in deze livestreams en de livestreams die wij opnemen is het cameragebruik en de beeldkwaliteit.
De livestreams die worden aangeboden via bijvoorbeeld de Dela of vanuit de kerk waar het afscheid plaats vindt, worden vaak opgenomen met 1 of 2 vaste camera’s, al dan niet op grote afstand en zonder beweegmogelijkheden.
Wij maken tijdens onze opnames gebruik van meerdere mobiele 4K camera’s. Deze camera’s bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld de kist, het aansteken van de kaarsen of de sprekers in beeld te brengen, waardoor het een persoonlijker geheel wordt om naar te kijken.
Bovendien kunt u de opnames na afloop nog een maand terugkijken als u daar behoefte aan heeft.