• darkblurbg

Bij het huren van geluid- en lichtapparatuur, podia, Electra en special FX bent u bij LSLS AV Techniek uit Sint-Oedenrode, nabij Eindhoven, aan het juiste adres. Het bedrijf is officieel opgericht in 2007. Zoals vele bedrijven klein begonnen met het ontdekken van licht en geluid. De interesse werd zo groot dat er een studie in werd gevolgd en zodoende ontstond in 2007 Leroy's Sound & Light Systems. In enkele jaren zijn we uitgegroeid tot een professioneel verhuurbedrijf. Door de jaren heen hebben wij een groot eigen assortiment aan eigen apparatuur kunnen opbouwen.

Onze visie
Een goede service, kennis en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij LSLS AV Techniek. Het bedrijf staat daarom dag en nacht voor u klaar en beschikt over een divers wagenpark. 

Creativiteit  is ook een belangrijk onderdeel van Leroy's Sound & Light Systems. De kunst is om aan elke productie iets unieks toe te voegen. Dit kan met licht en geluid, maar dit kan ook via de promotie of omgeving van het evenement. 

Onze referenties 
Ook werden wij snel gevonden door de Gemeente Best en diverse stichtingen in de omgeving van Best en Sint-Oedenrode. Zo zijn wij vaste leverancier voor een geruim aantal evenementen in Best. Dit gaat dan om stroomvoorzieningen van braderieën, markten en sommige evenementen. Ook jongerencentra JC TODO te Best en Ramblaz te Oirschot maken gebruik van onze ondersteuning als leverancier voor hun licht, geluid en special FX.
Bekijk onze portfolio voor een greep uit ons bestand met tevreden klanten.

Specialist in FX Verhuur
Sinds half 2014 beschikken wij ook over een Special FX afdeling. Dit is een onderdeel van LSLS AV Techniek. Bij deze afdeling kunt alles krijgen met betrekking tot Special FX. Denk daarbij aan confetti, Rook, Flames, CO2. Deze artikelen zijn los te huur, tevens kunnen we ook de complete show voor u verzorgen. Onze special FX is terug te vinden op de verhuurpagina van www.lsls.nl.

Of heeft u toch liever verkoop. Als verkoper van Magic FX kunnen wij u scherpe prijzen, goede service en goede garantie garanderen. (verkoop Special FX)